Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

Politica de livrare si retur

I. Livrare

Produsele Aeroo Shield sunt disponibile pe teritoriul României și vor fi livrare prin curier rapid (Fan Courier).

Perioada standard de livrare este între 3-10 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii și achitarea produselor comandate, la care se adaugă transportul (24-48 ore).

De sărbători, în perioadele de reduceri, fenomene meteo extreme, calamități, situații excepționale, termenul de livrare se poate prelungi independent de noi.

II. Costuri

Costul standard al transportului este de 25 lei cu TVA inclus (valabil pentru localitățile cu acoperire standard). În anumite localități există costuri suplimentare pe km, acestea pot fi consultate pe http://www.fancourier.ro/acoperire/ .

În situația în care aveți domiciliul în una dintre aceste localități, există mai multe variante de livrare:

  • La cel mai apropiat sediu Fan Courier
  • Door to door cu extra charge pentru km suplimentari

Comenzile ce depășesc 1000 de lei fără TVA primesc transport GRATUIT (pe teritoriul României).

III. Primirea coletului

Destinatarul va primi coletul pe bază de semnătură. La primirea acestuia este recomandat ca produsele să fie verificate și refuzate în cazul în care nu corespund comenzii inițiale sau sunt deteriorate.

IV. Anularea comenzii

În cazul în care comanda trebuie anulată înainte de livrare, te rugăm să ne contactezi la adresa  sales@aerooshield.com. pentru a analiza starea comenzii. Dacă aceasta nu a fost încă trimisă, solicitarea poate fi onorată. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a reține suma și a continua livrarea produselor. În cazul în care comanda a fost deja livrată, consultă secțiunea pentru mai multe detalii.

V. Retururi

Dacă ați primit un produs Aeroo Shield de care nu sunteți mulțumit, aveți dreptul să îl returnați în termen de 14 zile de la data achiziției.

Produsele comandate sau achiziționate vor fi returnate în aceeași stare în care v-a fost livrat, sigilat și având aceeași etichetă atașată, ambalajul original însoțit de toate documentele de livrare care l-au însoțit (factura).

În cazul exercitării dreptului de retragere pentru unul sau mai multe produse cumpărate în cadrul unor oferte speciale pentru care ați beneficiat de reduceri datorită valorii comenzii ori ca urmare a achiziționării unui anumit produs, aveți obligația de a restitui toate produsele primite în baza ofertei speciale sau ca urmare a comandării unui anumit tip de produs care a determinat oferirea altor produse sau oferte.

Produsele returnate nu trebuie să aibă urme de uzură, de folosire, deteriorari, zgarieturi și nici să nu fi fost supuse la șocuri mecanice, căzături, loviri etc.

Pentru a îți exercita dreptul de retur trebuie să ne informezi, prin transmiterea unui e-mail la adresa sales@aerooshield.com.

 Atenție! Nerespectarea termenului de informare a S.C. HASAW CONSULTING S.R.L. privind decizia ta de retragere (14 zile de la primirea produsului) poate atrage pierderea dreptului de retragere și vom considera că ai ales să nu îți exerciți dreptul de a returna produsul.

Te rugăm să ne restitui produsul pe care ai hotarat să îl returnezi în termen de 14 zile de la data la care ne-ai informat în legatură cu decizia ta de retur. Restituirea produsului pe care vrei să îl returnezi, fără a fi comunicat în prealabil decizia ta de retur, nu ține loc de informare și poate conduce la pierderea dreptului tău de retragere.

VI. CONSECINȚELE EXERCITĂRII DREPTULUI DE RETRAGERE

În cazul în care dorești să îți exerciți dreptul de retur integral pentru toate produsele primite in colet, vei primi banii înapoi, inclusiv costurile de livrare suportate la achiziționare.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Restituirea sumelor se face în maxim 14 zile de la data la care primim produsele retur.

Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care ți-ai exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare. În orice caz, nu ți se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.