Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

Lider în Sisteme de Stingere Incendii cu Aerosoli.

Bine ați venit la AEROO SHIELD!

Bine ați venit la AEROO SHIELD, unde tehnologia de protecție împotriva incendiilor este redefinită. Cu sisteme de stingere compacte și eficiente, am revoluționat modul în care abordăm soluțiile de siguranță împotriva incendiilor. AEROO SHIELD a dezvoltat soluții inovatoare, prietenoase cu mediul și sigure pentru oameni. Aceste sisteme sting incendii fără a deteriora echipamentele electrice, motoarele sau interioarele, evitând reziduurile dăunătoare precum pulberea sau spuma. Bazate pe aerosoli de potasiu, tehnologiile noastre inteligente oferă performanță superioară atât în eficiența stingerii, cât și în protecția oferită. Cu produsele noastre premiate, economisiți resurse semnificative, prevenind opririle de producție și protejând proprietățile și vehiculele de incendii.
Protecție mare, dimensiuni mici.
aeroo shield romania stingatoare mici

Viziunea noastră

Ne proiectăm într-un viitor în care inovația și tehnologia se intersectează pentru a crea un mediu global mai sigur și sustenabil.
Viziunea noastră depășește granițele și depășește limitările convenționale ale siguranței împotriva incendiilor.
Ne dorim să fim pionierii care schimbă paradigma în domeniul protecției împotriva incendiilor, într-o lume în care incendiile sunt reduse la minimum.
Ne propunem să devenim lideri globali în industria soluțiilor de stingere a incendiilor, prin inovații continue și calitate de neegalat.
Visăm la o lume în care nicio comunitate, nicio clădire și nicio afacere să nu mai sufere din cauza incendiilor, în care viețile și bunurile oamenilor sunt protejate de tehnologii avansate, și unde resursele naturale sunt conservate și respectate.
Cu această viziune și misiune ca piloni centrali în activitățile noastre, suntem determinați să facem o schimbare semnificativă în lume, să contribuim la prevenirea incendiilor, protejarea vieților și a bunurilor oamenilor, și la lăsarea unei planete mai bună pentru generațiile viitoare. Echipa noastră este dedicată acestui scop nobil și lucrează cu pasiune și hotărâre pentru a aduce aceste obiective la viață.

Misiunea Aeroo Shield

Misiunea Aeroo Shield este de a crea produse și soluții de excepție care să redefinim conceptul de siguranță împotriva incendiilor.
Ne angajăm să dezvoltăm și să furnizăm tehnologii superioare care nu doar salvează vieți și proprietăți, ci și protejează mediul înconjurător.
Noi suntem în căutarea inovației permanente și a excelenței pentru a oferi soluții personalizate și eficiente în fața incendiilor.
Suntem dedicați învățării continue și dezvoltării, pentru a rămâne în fruntea tehnologiei și pentru a satisface nevoile în continuă schimbare ale clienților noștri.
Suntem convinși că o colaborarea cu clienții și partenerii noștri este cheia succesului.
Noi credem în parteneriate solide și în construirea unui mediu mai sigur prin colaborare și inovație.
Misiunea noastră este de a contribui la reducerea riscurilor legate de incendii și la protejarea a tot ceea ce are valoare.
În același timp, ne concentrăm asupra inovării durabile, dezvoltând produse și soluții care să aibă un impact minim asupra mediului înconjurător.
Prin angajamentul nostru față de calitate și inovație, ne propunem să construim un viitor mai sigur, mai curat și mai prosper pentru toți.
stingatoare mici romania aerooshield

Certificări

AEROO SHIELD se mândrește cu o serie de certificări care atestă calitatea și fiabilitatea produselor sale de stingere incendii cu aerosoli. Fiecare sistem este testat și verificat conform standardelor internaționale riguroase pentru a asigura performanța și siguranța.
ECHA
ISEMEX
CE CERTIFICATE
REACH
NORMATIV P118

Beneficiile Sistemelor de Stingere Incendii cu Aerosoli AEROO SHIELD

Sistemele de stingere incendii cu aerosoli AEROO SHIELD oferă o serie de beneficii remarcabile, asigurând o protecție superioară și eficientă. Aceste sisteme sunt prietenoase cu mediul și sigure pentru oameni, utilizând aerosoli de potasiu care nu lasă reziduuri dăunătoare.
Sunt compacte, ușor de instalat și întreținut, și nu afectează echipamentele electronice sau motoarele. Cu o tehnologie avansată, acestea oferă o stingere rapidă și eficientă a incendiilor, prevenind daunele semnificative și economisind costuri considerabile.
Eficiență ridicată: Sting incendiile rapid și eficient.
Ecologice: Prietenoase cu mediul, fără reziduuri dăunătoare.
Siguranță: Inofensive pentru oameni și echipamente.
Compacte: Design compact și ușor de instalat.
Fiabile: Tehnologie avansată pentru performanță superioară.
Cost-eficiente: Reduc costurile și previn daunele semnificative.
Versatilitate: Potrivite pentru diverse medii și aplicații.
Mentenanță redusă: Ușor de întreținut, cu costuri scăzute de operare.
aeroo shield beneficii incendii
Recenzii

Ce spun clienții despre Aeroo Shield